0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Uslišena je molba Delija, Zvezda počela da pravi ekipu za ‘fajnal for’?! (FOTO)

Objavljeno: 22.06.17 u 23:39

Kako je i ranijih dana najvaljeno, država će pomoći košarkašima i ove godine, jedan od razloga je kupovina ‘fajnal fora’ Evrolige.
Po informacijama do kojih je HotSport stigao, Dejan Radonjić bi trebalo da u narednih nekoliko dana potpiše novi dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Kako je i sam Radonjić rekao, pravno gledano on više nije trener Zvezde jer je ugovor istekao, ali je veoma blizu rešenje i potpisivanje novog, te bi onda Dejan Radonjić kao strateg tima sa ‘Malog Kalemegdana’ otišao na poziv Grega Popoviča u San Antonio i radio sa Sparsima za vreme Letnje lige.

Sem toga, najavljen je odlazak dvojice košarkaša Zvezde, Diona Tompsona i Nejta Voltersa sa kojima crveno-beli neće produžiti ugovor, ali će u narednom periodu Zvezda biti pojačana sa čak četiri košarkaša, i to onih koji kvalitetom mogu da pomognu crveno-belima da se nađu na ‘fajnal foru’ u Beogradu, što je i zamisao.

Među četvoricom novajlija bi po saznjanjima HotSporta trebalo da bude i Patrik Jang, doskorašnji član Olimpijakosa. Centar je jedan od prvih pikova uprave šampiona Jadrana i Srbije, nakon studiranja na Floridi nije izabran na draftu 2014. godine, potom je došao u Evropu i obukao dres Galatasaraja. Jang je protekle sezone u Evroligi u proseku beležio 2,7 poena i 2,4 skoka za 9,36 minuta po meču u dresu Olimpijakosa.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter