3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Francuzi se pitaju, ali Zvezda bi da ‘otme’ veliku želju Partizana (FOTO)

Objavljeno: 22.06.17 u 20:31

Kako je HotSport već pisao o tome, posle crno-belih, pojavilo se i interesovanje crveno-belih za usluge povremenog reprezentativca.
Crvena zvezda će pokušati da u narednih nekoliko dana završi posao sa Aleksandrom Pešićem.

Kako HotSport saznaje, Vladan Milojević bi da sa Zvezdom igra u postavi 4-4-2, a jedan od onih koji bi činio najistureniji dvojac bio bi Aleksandar Pešić. To bi bio odličan posao za crveno-bele, ali na putu ka tome stoji ugovor koji Nišlija ima ugovor sa Tuluzom još dve godine.

Čelni ljudi Zvezde će se uputiti u Francusku kako bi Milojeviću doveli jednu od najvećih želja ovog leta, ali pred njima je težak posao. Iako nema pravu šansu u Francuskoj, Aleksandar Pešić je protekle sezone bio na pozajmici u Seriji A, Atalanti, tako da bi nešto slično moglo da se desi i ovog leta.

U domaćim medijima se Pešić prvo pojavio kao želja uprave Partizana za zamenu Uroša Đurđevića, ali se u trku sa nekadašnjeg napadača Radničkog i Jagodine ubrzo upustila i Crvena zvezda.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Mislim nesto ako se PESIC PREDOMISLJA GDE CE DA IGRA,U partizanu ili cz NE TREBA NAM TAKAV.nADAM SE DA SU OVE PRICE IZMISLJENE SAMO DA SE NAMA NAPAKOSTI sto me ne cudi odakle to sve dolazi.VOLIM PARTIZAN!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako su nam oni ta konkurencija onda bolje i da se ne borimo jer sa toliko duga da pre dodju do bivseg naseg fudbalera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter