1
Evrokupovi

Foto: Tomislav Mihajlovic

DEJO SAVIĆEVIĆ PRED KVALIFIKACIJE: Legenda Zvezde upozorila crno-bele o nezgodnim ‘Varvarima’

Objavljeno: 22.06.17 u 22:32

Mečeve između balkanskih klubova često znaju da obeleže incidenti.
Retka su navijačka prijateljstva na našim prostorima, a fudbalske utakmice često znaju da prerastu u ‘terene’ za tuču.

Žreb je odlučio da se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona susretnu Partizan i Budućnost. Šampioni Srbije i Crne Gore će prvo igrati u Beogradu, a potom i u Podgorici revanš duel. O eventualnim neredima je govorio Dejan Savićević, legenda Crvene zvezde i predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

– Jasno mi je otkud tenzije, pošto su navijači Budućnosti malo nezgodni. Sa druge strane, i Partizan ima mnogo navijača u Podgorici, pa otuda i priča oko mogućih nereda. Ipak, verujem da će sve da prođe u redu. Nije prvi put da organizujemo neku veliku utakmicu. Policija ima iskustva sa ovakvim mečevima i očekujem da će se pripremiti kako treba, poručio je Dejo za ‘Informer’.

0
0

1 Komentara

  1. pis sa izjavama 100varvara smejurija od navijaca decà przenice pa 80 pisto grobara buce na stadionu ko plitak potok bih ih zgazili ej oni da prere grobarima smesni ko bioskop

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter