1
Košarka

(FOTO: STARSPORT)

OTPALA VEĆ TROJICA: Smanjuje se spisak selektora Aleksandra Đorđevića

Objavljeno: 21.06.17 u 19:25

Selektor Univerzitetske reprezentacije Srbije, Zoran Todorović, objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeću Univerzijadu koja će se održati od 19. do 30. avgusta u kineskom Tajpeju.

Na njemu se nalaze Ognjen Dobrić, Ognjen Jaramaz i Dejan Davidovac, koji su takođe i na spisku selektora A slekcije Saše Đorđevića. S obzirom da pripreme Univerzitetske selekcije počinju 20 jula, nema sumnje da ova trojica neće biti na raspolaganju Đorđeviću.

Okupljanje univerzitetskih reprezentativaca zakazano je za 17. jul u Beogradu, a prvi deo priprema održaće se u Zrenjaninu. Za drugi avgust je zakazana kontrolna utakmica u Kraljevu protiv naše A selekcije.

Univerzitetska reprezentacija Srbije već petog avgusta putuje u Kinu gde će učestvovati na turnirima u Dalijanu i Šenženu, odigrati šest utakmica koje će biti generalne probe pred početak Univerzijade.

Reprezentacija Srbije nalazi se u grupi sa selekcijama Mađarske, Južne Koreje, Letonije, Meksika i Tajpeja od kojih će dve najbolje reprezentacije izboriti plasman u eliminacionu fazu takmičenja.

Na spisku selektora Todorovića nalaze se sledeći igrači: Aleksa Avramović (Vareze, Italija), Strahinja Jovanović (OKK Beograd), Stefan Pot (Partizan), Petar Rakićević (Crvena zvezda), Andrija Stevanović (Dinamik), Andrija Šarenac (SAD), Stefan Lazarević (FMP Železnik), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Dejan Davidovac (FMP Železnik), Veljko Brkić (Mladost Zemun), Marko Tejić (Mega Leks), Dragan Apić (FMP Železnik), Marko Radovanović (FMP Železnik), Novak Topalović (SAD), Ognjen Jaramaz (Mega Leks), Miloš Koprivica (Partizan), Jovan Novak (Mega Leks), Nikola Rebić (Mega Leks), Nenad Miljenović (PAOK, Grčka), Nikola Radičević (Betis, Španija), Nikola Janković (Olimpija, Slovenija), Mihajlo Andrić (Partizan), Nemanja Nenadić (Dunav Banovci), Miloš Vraneš (SAD), Mladen Đorđević (SAD) i Matija Milin (SAD).

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter