3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2016-2017 Play Off Crvena Zvezda v Mladost (Lucani) Beograd, 13.05.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DELIJE IZABRALE: Ovako će izgledati novi Zvezdin dres (FOTO)

Objavljeno: 21.06.17 u 18:35

Fudbalski klub Crvena zvezda je omogućio svojim navijačima da putem društvene mreže ‘Fejsbuk’ učestvuju u dizajniranju dresa za novu sezonu.

Naime, ‘Delije’ su glasanjem odlučivale o tome kojim fontom će biti ispisana prezimena i brojevi igrača na poleđini dresa.

Crveno-beli su na zvaničnoj Fejsbuk stranici kluba predložili A i B opciju za izgled dresova, a više glasova navijači su dali drugoj opciji.

Poleđina dresova biće ispisana ćirilicom.

 

Izabrali ste font za novi dres Crvene zvezde #fkcz #czv #redstar #crvenazvezdafk #zvezda

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) дана

Promocija novih dresova biti obavljena 26. juna, a Crvena zvezda se zahvalila navijačima na učešću u glasanju.

0
0

3 Komentara

  1. Kada smo kod dresa, zasto nismo pitani ko ce tehnicki sponzor biti a ne kakva ce slova na tom dresu biti, ili sta mislimo i Ibanjezu, slobodan je pa ako Rodic ne moze ili nece eto zamene….

    0
    0
    Odgovori
  2. Jako je važno kakav će biti dizajn dresa Zvezde. Time su iz Zvezde zamenili teze. Umesto da pitaju navijače Zvezde šta misle o gubitničkom menadžmentu Zvezde, koji je prošle godine izgubio sve čega se dohvatio: Evropu, prvenstvo i kup, kada će Terzinjo biti smenjen, oni postavljaju pitanja o tome hoće li brojka na dresu biti 15 ili 20 cm visoka. I kao navodno navijači su odlučili da to bude 20 cm. Kakva farsa! Ovo je teatar apsurda! Sličan komentar „V.Novosti“ nisu objavile jer njihov moderator za razliku od „Hotsport“-ovog, je na platnom spisku velikog vizionara Terzinja i svaki komentar koji ne odgovara liku i delu Terzinja, ne objavljuje se!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter