0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ MORAO DA MENJA: Nešto drugačiji i ofanzivniji tim Srbije napada Makedonce (SASTAVI)

Objavljeno: 20.06.17 u 16:52

Od 18 časova mlade reprezentacije Srbije i Makedonije sastaju se u drugom kolu Evropskog prvenstva u Poljskoj.

Obe reprezentacije doživele su teške poraze u prvom kolu i današnji susret im je ‘pod moranjem’ za osvajanje tri boda. U suprotnom šampionat bi već večeras bio završen, barem kada se radi o cilju plasmana u polufinale.

Srbija je poražena od Portugalije rezultatom 2:0, iako je imala više od igre u tom susretu, dok je Makedonija deklasirana od strane Španije sa čak 5:0.

Očekivano je bilo da se danas nešto promeni u sastavu selekcije Srbije i napravljena je jedna izmena u odnosu na meč prvog kola.

Od starta će umesto Aleksandra Čavrića zaigrati Srđan Plavšić, koji je i protiv Portugala uneo pometnju u odbranu rivala ulaskom u drugom poluvremenu.

FOTO: STARSPORT/ MATEUSZ BOSIACKI / 400MM.PL / NEWSPIX.PL

Umesto visokog i stamenog krilnog napadača, zaigraće omaleni i hitronogi Plavšić, što bi trebalo da znači i ofanzivniji start ‘orlića’.

Njemu u napadu će društvo praviti najistureniji Uroš Đurđević i Andrija Živković, a vezni red činiće Mijat Gaćinović, Nemanja Maksimović i Marko Grujić. Odbrana je ostala ista Gajić, Veljković, Jovanović, Antonov na čelu sa golmanom Vanjom Milinković-Savićem.

Selekciju Makedonije ponovo će od početka predvoditi dvojica bivših igrača Crvene zvezde, David Babunski i Danijel Avramovski.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Srbija – Makedonija, 18 časova

2. kolo grupne faze EP za mlade u Poljskoj
Stadion u Bidgošću
Sudija: Bobi Maden (Škotska)
pomoćnici: Alaster Mater (Škotska), Dejvid MekGiči (Škotska)

SRBIJA: Milinković-Savić, Gajić, Veljković, Jovanović, Antonov, Grujić, Maksimović, Gaćinović, Živković, Plavšić, Đurđević.

MAKEDONIJA: Aleksovski, Zajkov, Bardi, Babunski, Avramovski, Velkoski, Markoski, Demiri, Murati, Nikolov, Radeski.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter