4
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAO NIKO DO SADA: Čikago daje ogromnu svotu i ‘tera’ Batlera zbog Tea

Objavljeno: 20.06.17 u 21:59

Uskoro će doći kraj prepucavanjima ciframa klubova iz SAD.

Poslednji koji je stao u red za Miloša Teodosića jeste Čikago.

I čini se da je ovo do sada najprimamljivija ponuda srpskom košarkašu koji bi prema saznanjima ‘Eurohupsa’ trebalo da bude u mnogome isplativiji od onog u CSKA koji bi u Evropi srušio sve rekorde.

Po informacijama koje dolaze od istog izvora, Bulsi su zarad bolje finansijske situacije prilikom dovođenja Teodosića spremni da draftuju Džejmija Batlera u Klivlend.

Uprkos dobrim ponudama u Moskvi, najrealnije je da će Srbin karijeru nastaviti u Americi, po svemu sudeći je Čikago ‘najbliža’ lokacija kapitenu srpskog nacionalnog tima.

0
0

4 Komentara

  1. Kosarka se igra glavom i nije sve u fizickoj snazi, pozeljno je da je igrac sto jaci, normalno, ali nikako nije sve u tome. Koliko samo Jokic deluje nemocno u odnosu na Jordana, pa mu je decu pravio u reketu, a ovaj besneo i poceo da tuce..

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto ce im biti najveci promasaj teodosic je jedan on najboljih plejova u evropi i mislim da je spreman za nba da pokaze ko je i sta je…

    0
    0
    Odgovori
  3. to će im biti najveći promašaj, ovaj pojma neće imati u NBA on je nejak, ko balerina i nije mi jasno zbog čega njega uzimaju i daju tolike pare kad je jedan sasvim prosječan igrač…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter