0
Evropske lige

ŠOK ZA REAL: Ronaldo od zakona beži u PSŽ ili Junajted, a Modrić bi mogao iza rešetaka?

Objavljeno: 19.06.17 u 19:47

Hrvatski mediji izneli su danas šokantnu vest da bi njihova prva zvezda Luka Modrić mogao da završi iza rešetaka, a evo i zbog čega.

Luka Modrić je ovog leta došao u Hrvatsku kako bi svom nacionalnom timu pomogao u utakmici kvalfikacija za Svetsko prvenstvo protiv Islanda, ali je bio pozvan i da svedoči u slučaju koji se vodi protiv braće Mamić. Vedeta Reala se pred Županijskim sudom u Osijeku ničeg nije sećao, ali se Državni sud (kod nas Vrhovni) dosetio kako da vrati pamćenje Modriću.

Naime, DORH (Državno odvjetništvo Republike Hrvatske) otvorilo je istragu protiv hrvatskog fudbalera zbog lažnog svedočenja. Ako se otkrije da je Luka Modrić lagao mogao bi završiti u zatvoru od šest meseci do pet godina.

DORH tvrdi da je Modrić lažno svedočio i svoj iskaz dogovarao sa braćom Mamić. Navodno, on je lagao u vezi svog prvog ugovora potpisanog sa Dinamom u svojoj 14. godini, kao i oko datuma kada je potpisan aneks ugovora između Dinama i Totenhema. Videćemo šta će na kraju da se dogodi…


(Izvor: YouTube/ BH ChAnNeL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter