0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAŠA STOJANOVIĆ ZA HOTSPORT: Vreme je za odlazak, Radnički će uvek biti moj klub!

Objavljeno: 19.06.17 u 21:30

Fudbalski klub Radnički iz Niša ostao je bez još jednog fudbalera. Poslednji u nizu koji je rekao zbogom Čairu jeste iskusni vezista Saša „Caki“ Stojanović.

Tridesetčetvorogišnji Nišlija nakon današnjeg treninga odlučio je da raskine višegodišnju saradnju sa klubom u kome je ponikao.

– Zahvalan sam  saigračima iz Radničkog na saradnji. Nezaboravna sećanja delim i sa navijačima, Meraklije su uvek znali kako da podrže svoje igrače i pruže im podršku i kada ide i kada ne ide na terenu. Radnički će uvek biti moj klub, ali je došlo vreme za rastanak, rekao je Stojanović.

Caki je karijeru započeo na Čairu, a potom, kao 17-godišnjak pojačao PSV, potom je igrao za Ajndhoven, Rosendal, Aris Limasol, Hapoel Haifa, Etnikos, Universitateu Kluž, Crvenu zvezdu… u zimskom prelaznom roku 2016. godine po treći put obukao je dres Reala sa Nišave, na 67 mečeva 17 puta tresao je protivničku mrežu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter