3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

RUSI DIGLI GLAS: Šta će nam Miodrag Grof Božović?

Objavljeno: 19.06.17 u 19:07

Predsednik udruženja trenera Rusije Mihail Gerškovič kritkovao je upravu Arsenala iz Tule jer je dovela Miodraga Grofa Božovića, a ne domaćeg trenera.

On je istakao da ne razume potez uprave kluba iz Tule, jer je dovela trenera koji iza sebe nema rezultate, a stranac je.

Božović je radio u više ruskih klubova i praktično ništa nije uradio. Osim Božovićevog imenovanja za novog trenera Arsenala ne razumem ni dolazak Leonida Kučuka u Rostov. Iza njih ne stoje ozbiljni rezultati i ne razumem njihov povratak u ruski fudbal. Ja uvek i svima želim uspeh, ali ne razumem politiku vodećih ljudi klubova koji ne obraćaju pažnju na ruske trenere – rekao je Gerškovič.

Prvi čovek Udruženja trenera je posle pojasnio svoje mišljenje.

– Ja razumem kada dovedemo Roberta Manćinija. On je poznati trener, preuzeo je Zenit koji je ispred sebe postavio visoke ciljeve. Ali ni to ne garantuje uspeh. Po mom mišljenju trener Ufe Sergej Semak je sazreo za veliki klub i u potpunosti može da obavlja posao koji je dobio Manćini. I dok razumem dolazak Italijana, povratak Božovića i Kučuka su mi savršeno nerazumljivi – zaključio je Geršković.

0
0

3 Komentara

  1. Pa Bozovic i nije trener vec nesto drugo da ne kazem sta ali vecina zna nasta mislim i to vecina u
    Rusiji i u Srbiji. Ali ipak on ima neke kvalitete neznam kako se zovu ti kvaliteti ali oni prolaze i kod
    nas i kod Rusa jer kako to drugacije nazvati kad njega jos neko zove da bude trener. Ej Bozovic
    trener.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ha,taj nikom ne treba.Igrao ovde namestene utakmice i novinarima pricao fazone iz Podgorice.To je jedna neznalica kakvu svet nije video!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • dokazi da su namestene. ako ne mozes i lupas carsijske price, bolje je da cutis. ili se pomalo pobavi svojim klubom i sirenje noga kod slobodnjaka. ili zasto stolica odmara igrace pred kraj sezone kad se igra s pfc? da nije mozda pripremo igrace za finale LS?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter