0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

O PROTIVNICIMA CRVENE ZVEZDE: Mrkela, Milijaš i Anđelković

Objavljeno: 19.06.17 u 16:23

Sportski direktor Crvene zvezde je nakon što je saznao imena svih potencijalnih Zvezdinih rivala u kvalifikacijama izjavio da želi da se ide korak po korak.

– Italijan je vlasnik kluba i dosta italijanskih igrača, uglavnom iz Serije C, igra u tom klubu. Završili su na petom mestu prethodne sezone i mogu da budu dosta neugodni. Što se tiče ostalih rivala, mislim da treba ići korak po korak. Najpre se maksimalno ozbiljno posvetiti Maltežanima. Videćemo ko će biti pobenik iz dvomeča Kazahstanaca i Bugara. To bi moglo da bude geografski nezgodno putovanje ako budemo išli u Kazahstan gde je velika vremenska razlika, ali hajde da najpre napravimo prvi korak protiv Maltežana, pa da onda razmišljamo o sledećem protivniku- rekao je Mitar Mrkela.

Fudbalere Crvene zvezde je nakon odrađenog prepodnevnog treninga sačekala informacija o imenu protivnika u prvom kolu kvalifikacija.

– Prvi utisak je u redu,ali nama je bitno da se mi dobro pripremimo. Imamo još malo vremena, pogledaćemo protivnika i spremićemo se. Utakmica nam dolazi u sred priprema, nećemo biti 100% pripremljeni, ali moramo proći dalje jer nema popravnog, rekao je kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš.

Dušan Anđelković je prošle godine putovao na Maltu i tamo uspeo da sa timom eliminiše protivnika

– Mislim da je žreb dobar za nas, i zadovoljni smo. Prošle godine smo bili na Malti i eliminisali smo protivnika, nadam se da će tako biti i ovog puta. Putovanje nije ni kratko ni predugo, daljina je korektna, kao i jačina protivnika. Ući ćemo 100% u utakmicu, opuštanja nema, rekao je Anđelković.

Jedno je sigurno, igrače Crvene zvezde čeka zanimljiv put do Lige Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter