0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVI KOŠARKAŠ U ZVEZDI: Igrač naše juniorske reprezentacije u košarci potpisao ugovor (FOTO)

Objavljeno: 19.06.17 u 18:01

Košarkaški klub Crvena zvezda mts nastavlila je svoju praksu, odnosno običaj da juniori potpisuju profesionalne ugovore.


Politika kluba je jasna da kroz mlađe selekcije, koje prehodnih godina dominiraju u Srbiji i ostvaruju zapažene rezultate na nivou Evrolige, dobija igrače za seniorski sastav.

Na osnovu toga krilni igrač juniora Crvene zvezde Ranko Simović potpisao je četvorogodišnji ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana, a to je objavio oficijalni sajt Zvezde. Simović je sa crveno-belim juniorima osvojio titulu državnog prvaka i bio član tima koji je osvojio Evroligin kvalifikacioni turnir u Železniku i obezbedio plasman u osam finalnih ekipa Evrolige.

Simović je, takođe, član juniorske reprezentacije Srbije. Zajedno sa saigračima iz juniorske selekcije Zvezde Aleksom Uskokovićem, Vukom Đorđevićem, Stefanom Momirovim i Zoranom Paunovićem dobio je poziv na okupljanje u Kragujevcu. Prozivka selekcije Srbije do 18 godina zakazana je za sredu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter