0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO JANKOVIĆ: Poštujemo Budućnost, ali imamo mi i svoje kvalitete

Objavljeno: 19.06.17 u 20:02

Ofanzivni vezista Partizana, Marko Janković, je za HotSport dao svoje mišljenje o žrebu i protivniku- ekipi Budućnosti iz Podgorice.

– Zadovoljan sam, poznajem gotovo čitavu ekipu, neki su igrali sa mnom u mladoj reprezentaciji, sa nekima se i privatno družim, rekao je o igračima suparničkog tima.

– Sada će sigurno biti veliko interesovanje za utakmicu i očekujem atmosferu na visokom nivou. Što se tiče terena, tu sam odigrao mnogo utakmica i poznat mi je, kao i naš stadion pod Goricom i to je jedan plus to jest preduslov za dobru utakmicu, rekao je Crnogorac o pozitivnim stranama terena koje poznaje.

Igrači Partizana su zadovoljni izvučenim protivnikom i imaju samo reči hvale o igračima iz podgoričke Budućnosti.

– Ne bih izdvajao nikog što se igrača tiče jer se radi o jakom kolektivu. Osvojili su titulu, prošle godine u ovom periodu su parirali Genku, to dovoljno govori o njima. Maksimalno ih respektujemo ali imamo i mi svoje kvalitete i idemo, naravno, da dobijemo, zaključio je mladi Janković.

Sa lica mesta: Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter