0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČEKA SE RASPLET U ZVEZDI: Opcija je Kamerunac iz Serveta, ali i velika želja Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 19.06.17 u 11:06

U klubu uveravaju da sledi dogovor sa sadašnjim napadačem, ali postoje i dve rezervne opcije.
Svaki dan se zavrti neko novo ime kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, a jasno je da rukovodstvo narednih dana ima glavni zadatak da zadrži Ričmonda Boaćija.

Nije tajna da su se za napadača raspitivali Lokomotiva iz Moskve, Krasnodar, Videoton i mnogi drugi. Iz Ljutice Bogdana očekuju dogovor i potpis ugovora sa Ganjaninom, ali postoji rezervna opcija iz Kameruna. Kako saznaje HotSport u pitanju je golgeter Serveta Žan Pjer Nsame, koji je u Drugoj ligi Švajcarske postigao prošle sezone 23 gola.

Da stranac zameni stranca je samo opcija, u tom slućaju zbog ograničenja, a spekuliše se da je pored Partizana i Zvezda zaintresovana za Aleksandra Pešića. Bivši napadač Jagodine, koji je bio na pozajmici u Atalanti, kao ‘klinac’ je branio boje kluba iz Humske.

Prema nekim najavama bivši mladi reprezentativac se opredelio za crno-bele, da nasledi Uroša Đurđevića, a ostaje da se sačeka, možda dođe do senzacionalnog preokreta.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter