2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANKETA CRVENE ZVEZDE: Navijači biraju font za dresove (FOTO)

Objavljeno: 19.06.17 u 17:43

Na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda pojavila se informacija o novoj anketi.

Od danas s početkom u 17 časova, pa sve do sutra u 17 časova, svi navijači Crvene zvezde moći će da glasaju u anketi i doprinesu novom izgledu Zvezdinog dresa za sledeću sezonu.

Pitanje se odnosi na izbor fonta za slova i brojeve koji će biti korišćen.

Glasanje se može obaviti na zvaničnoj Fejsbuk stranici Crvene zvezde. Može da se glasa za dve opcije, odosno kakvi će brojevi i prezimena biti na dresovima.

Na ovaj način Crvena zvezda stavlja do znanja svojim navijačima da su bitni za klub.

0
0

2 Komentara

  1. Priča o Zvezdi je i satira i parodija zvezdine svakodnevice, sa grotesknim likovima iz menadžmenta Zvezde. Svakodsnevica Zvezde ispunjena je strahom za egzistenciju, apsolutnom poslušnošću. Niko ne sme da dovede u sumnju ispravnost politike koju je zacrtao veliki vizionar i pilićar, Terzinjo. A, on nastavlja svoju pogubnu politiku od prošle godine, dovodi nove azilante i oslanja se na gerijatrisko odelenje (Kahriman, Anđelković, Milijaš). U.O. i Skupština kluba ni da postave pitanje odgovornosti velikog vizionara i pilićara, Terzinja, jer izgubio je sve što se moglo izgubiti, u pitanju je strah a Zvezda i dalje tone li tone… Od čega strah?! Od Terzinjovih veza sa najvišim državnim vrhom (tako je barem izjavio u intervjuu za „V.Novosti“) . Nisam siguran kako će Zvezda proći protiv Florijane!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter