0
Košarka

Photoshooting with 3x3 Basketball Team "Novi Sad" in Belgrade, Serbia on December 3, 2014.

SRBIN DOMINIRAO: Bulut je najbolji igrač prvog dana svetskog kupa u Francuskoj (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.17 u 18:10

Dušan Domović Bulut, kapiten basketaške reprezentacije Srbije, obeležio je prvi dan Svetskog prvenstva koje se održava u francuskom gradu Nantu.

On je proglašen za najboljeg igrača dana. Pokazao se u punom sjaju iako je na turnir došao oslabljen zbog povrede, koja ga je sprečila da učestvuje na čelendžeru u Hagu.

U meču protiv Egipta dao je šest poena što je predstavljalo zagrevanje za duel protiv Rusije gde je postigao čak 15, pa je i najefikasniji sa 21 poenom u dve utakmice.

Petorica igrača su na drugoj poziciji sa po 15 poena, nekoliko poteza je prilično efektno izgledalo u režiji najboljeg basketaša sveta, a zapažen je bio i Dejan Majstorović.

On je bio najzaslužniji za pobedu nad Egipćanima sa 17:15, a ujedno je pokazao i zavidnu formu na takmičenju u šutiranju trojki. Ostvario je rezultat dana uz Holanđanina Šelvisa sa 6/10 trojki, ali se čekaju još i rezultati drugog dana takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter