0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVI OPROŠTAJ: Amerikanac se zahvalio i Zvezdi pa krenuo u ‘nove pobede’

Objavljeno: 18.06.17 u 14:46

FMP je u kratkom roku ostao bez dva veoma dobra igrača.
Pre nekoliko meseci je izvesnije bilo da će Ajzea Ostin prvi stići u Zvezdu.

Ipak, to se nije desilo. Džona Bolden je prešao u redove crveno-belih ali igranje u Zvezdi zavisi od raspleta na NBA draftu, dok Ajzea Ostin neće imati prilike da obuče dres aktuelnog prvaka Jadrana i Srbije.

Kako je HotSport već pisao, Amerikanac je prihvatio unosnu ponudu iz Kine i uskoro bi trebalo da se nađe u novoj sredini. Došao je kao veliko pojačanje za FMP, iako se znalno da je dugo bio van terena zbgo očnih problema. Igrao je promenljivo, ali je svakako pokazao da kod njega ima ‘materijala’ za napredak.

– Bog je veliki, pružio mi je drugu šansu i na tome ću zauvek biti zahvalan. Veliku zahvalnost dugujem Crvenoj zvezdi i FMP-u, beskrajno cenim sve što su uradili za mene. Mojoj novoj braći hvala što su me prihvatili i podelili ovu godinu sa mnom. Veza koja je stvorena između nas trajaće zauvek. Učinili ste da moja prva profesionalna sezona bude sjajna. Do nekog sledećeg puta, napisao je Ostin na svom Instagram profilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter