3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Božović stigao do novog angažmana u Rusiji

Objavljeno: 18.06.17 u 14:05

Nakon ‘pauze’ prilikom koje je vodio Zvezdu, popularni ‘Grof’ se vraća u Rusiju gde je proveo veći deo trenerske karijere.

Novi klub ovog stratega biće Arsenal iz Tule za koji će potpisati nakon dvonedeljnih pregovora.

HotSport je pisao o tome da u Tuli vlada veliko interesovanje za doskorašnjeg trenera Crvene zvezde, kao i da su pregovori u toku. Čini se da su Božović i Arsenal našli zajednički jezik, te će se stručnjak iz Mojkovca vratiti u Rusiju.

Arsenal će biti šesti klub koji će Božović voditi u toj zemlji, posle Amkara, Moskve, Dinama, Rostova i Lokomotive. Čelnici ruskog tima su čak otišli u Crnu Goru na pregovore sa Božovićem koji je prihvatio ponudu, verovatno uz ambicije da Arsenal sledeću sezonu završi iznad pozicija koje se bore za opstanak.

0
0

3 Komentara

  1. Teska prevara od trenera. Unistio nas i vratio 5 godina unazad. Krivimo Terzica a on je samo ispunjavao Grofove zelje i rezultat se zna. Svi zaboravljamo da smo mu skandirali Grofe ostani a nismo videli da je Zvezda igrala fudbal samo jednu polusezonu a sve posle toga je bilo mucenje. Ostavio nas bez titule i otisao i ostavio gomilu stranaca bez ikakve trzisne vrednosti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter