2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FLEŠ SA ZLATIBORA: Partizan krenuo porazom u novu sezonu (FOTO)

Objavljeno: 18.06.17 u 20:16

U prvoj prijateljskoj utakmici na Zlatiboru Partizan je poražen od Zete 1:0, te je debi Miroslava Đukića na povratku u Humsku bio neuspešan.

Promešao je Miroslav Đukić karte, nije mogao da računa na četiri veoma važna igrača iz prethodne sezone Leonarda, Uroša Đurđevića, Nebojšu Kosovića i Marka Jankovića. Nije ovo bila lepa utakmica za oko, oba tima tek na početku priprema, a Partizan je u prvom poluvremenu stvorio najveću šansu, ali je Petar Đuričković bio neprecizan.

Gol za pobedu Zete postigao je Aldin Adžović, čime je tim iz Golubovaca položio veoma važan ispit pred 29. jun kada igra prvo kolo kvalfikacija za Ligu Evrope.

FOTO: STARSPORT

Partizan će do odlaska na drugi deo priprema u Sloveniju odigrati još jedan prijateljski meč 22. juna protiv Mladosti iz Lučana.

Evo u kojim sastavima je Partizan nastupao protiv Zete:

PARTIZAN (PRVO POLUVREME): Jovičić, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Everton, Jevtović, Đuričković, Mihajlović, Tawamba, Jovanović Đorđe.
PARTIZAN (DRUGO POLUVREME): N. Stevanović, Radin, Marjanović, Bošnjak, Subić, Nišić, Vujanić, A. Stevanović, Kokir, Ilić, Đilas.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter