0
Evropske lige

BESNI: Navijači Milana zasuli Donarumu dolarima na Evropskom prvenstvu za mlade (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.17 u 22:04

Revoltirani navijači Milana priredili neprijatnu scenu supertalnetovanom golmanu Đanluiđiju Donarumi na meču Italije i Danske na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine.

Supertalentovani čuvar mreže odbio je danas da potpiše novi ugovor sa ‘rosonerima’. To je razbesnelo navijače Milana kojima nije bilo teško da stignu do Poljske i iskažu svoj revolt odlukom Donarume. Oni su tokom utakmice Italije i Danske zasuli mladog golmana lažnim dolarima i tako mu stavili do znanja šta misle o tome što nije prihvatio novu ponudu i ‘koketira’ sa Juventusom.

Raiola nas je obavestio da je Donaruma doneo konačnu odluku da neće potpisati novi ugovor. Mi smo dali stvarno jaku ponudu. Igrač ju je razmatrao i u obzir uzeo i neke stvari koje nisu ekonomske, ali rekao nam je da ne želi da produži ugovor, tako da je njegov poslednji dan u Milanu 20. jun 2018. godine – rekao je danas izvršni direktor Milana Marko Fasone.

Evo šta se dogodilo u Poljskoj:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter