8
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘TRIPLETA’, PA ŠOK ZA ZVEZDU: FIBA suspendovala crveno-bele! (FOTO)

Objavljeno: 17.06.17 u 16:10

Suspenzija datira od 15. juna i odnosi se na registraciju novih igrača.

Crvena zvezda je sinoć titulom šampiona Srbije završila jednu od najuspešnijih sezona u istoriji, u kojoj je kompletirala ‘tripletu’, uz osvojen Kup Radivoja Koraća i ABA ligu.

Danas smo pokušali da ukažemo na probleme koji nikako da se reše u našoj košarci, ali i sportu u celini, ali već je stigla nova loša vest za najbolji srpski tim.

FOTO: STARSPORT

Naime, na zvaničnom sajtu FIBA objavljen je spisak klubova kojima su izrečene sankcije i neće moći da registruju nove igrače za sledeću godinu. Jedan od njih je i naš šampion, Crvena zvezda.

Suspenzija datira od 15. juna, a pretpostavlja se da je u pitanju tužba jednog igrača, prema kome klub sa Malog Kalemegdana ima velika dugovanja. Još uvek nije tačno poznato o kom se igraču radi.

FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda je sinoć osvojila treću uzastopnu šampionsku titulu, a iako je za sledeću sezonu najavljen napad na ‘fajnal-for’ Evrolige, sve je izvesnije da će klub napustiti veliki broj igrača, pored trenera Dejana Radonjića.

0
0

8 Komentara

  1. Kako ti Laginjo veze nemas. Vidi se da pratis kosarku par sezona. Moze FIBA da nema nikakve veze sa takmicenjem, ali BAT suspenzija je neprikosnovena i obavezujuca. Ono sto je definitivno jasno jeste da vas nije tuzio Blejk Silb prema kome dugovanja ima fantomski klub Ivo Lola Ribar. Kako ce da leti perje ovde kad se pravosudje unormali i rascisti ono sto Covic radi. Prebacuje dugovanja sa kluba na klub, preregistruje igrace bez njihovog znanja…to samo ovde moze.

    0
    0
    Odgovori
  2. …o KOM se igracu radi, pa DUGGG je red, dal’ se radi o igracima ONE zVEZDE gde je coki naprasno ‘dobio’ AMNEZIJU tj. „ODREKAO SE DUGOVA“ originalne zVEZDE ili novooformiranog KK FALSIFIKATA, tesko je reci, mozda Big Sofo, SHILB, JOVIC (koji je 90% vremena presedeo na klupi, a i van nje..), Kuzmic, Dangubic..a mozda i Willi snifer, ponestalo mu ‘nebeske ambrozije, a on bez nje ne moze, tako da i ovaj kk mutant odlazi na deponiju, a da nije sastavio ni 3 sezone i TO sa NAJVECIM „OSVOJENIM USPEHOM“-9 mestom u EL.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Hahah kakve su ovo gluposti.Šta nas briga šta FIBA kaže? Zvezda ionako ne igra u njihovim takmičenjima.Mogu samo da nam pljunu pod prozor.Što ne kazne ove svoje grobarčiće? Je li Dejane Bodiroga? Čime se to baviš?

    0
    0
    Odgovori
    • Bodiroga je veliki kosarkaski as i bavi se kosarkom a pravima manjina…u pravu si,bas vas briga sta FIBA kaze,za vas kosarkaska i sportska pravila ne vaze jer ste obicni sibicari i prevaranti ali je izgleda tome dosao kraj ili da mozda opet izvedete trik sa imenom pa da budete ove sezone crvena zvezda iz Indije recimo,crvena zvezda-Kalkuta ili Mumbaj,pristaje vam,sad ce to Nebojsa casom…

      0
      0
      Odgovori
      • Otkud to a hvališ nekog igrača a da nije igrao u tvom partizanu? Šta bi sa Pekovicem Grbovicem Kecmanom i njima sličnima koje ste smatrali legendama a koji su vas (sem GRBE ) tužili za neisplacen novac ili kao Pekovic što vam navodno smanjio dug 2mil vi sve loše o njemu i šta bi sa vašim trenerom bez rominga jel i dalje legenda kluba pošto traži svoj novac inače će da vas tuži ili je kako vi volite da kažete izdajnik zato što traži pare koje mu dugujete ….tako da ostavi se ti Zvezde njenih dugova i igrača gledaj vaše dugove igrače i ostale vaše probleme a ne tudje

        0
        0
        Odgovori
        • brate slatki,da li si lud ili blesav… trenera bez rominga…a vama i u kk i fk treneri bez rominga …!!!!??

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter