3
Fudbal

SREĆA PRATI PORTUGALCE: Guedeš strelac, Portugal vodi 1:0 (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.17 u 18:50

Fudbaleri Srbije nisu dobro ‘otvorili’ duel protiv Portugala u meču prvog kola B grupe, pošto nakon 37 minuta igre gube sa 1:0.

Imala je Srbija inicijativu, ali su Portugalci bili konkretniji. U 5. minutu sreća pratila naš tim, pa je lopta umesto u golu završila na stativi.

(Youtube/AM Video7S)

No, u 37. minutu nije bilo pomoći. Podens je probio po levoj strani, uputio oštar centaršut, što je Vanja Milinković – Savić odbio. Ipak, umesto kod nekog od naših igrača, lopta je završila na glavi Gonzala Guedeša, pa je rezultat bio 1:0.

(Youtube/AM Video7S)

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Koliko je njima bitnija korist ispred reprezentacije ovo je blago receno odvratno, ko ubacuje plavsica ovo je strasno. Nemam reci, treba da gledam njegova zaletanja pravolinijska kao da igra protiv Javora..

    0
    0
    Odgovori
    • Da si ikada igrao fudbal i da si iole realan, priznao bi da je Plavsic jako korektno odigrao! Napravio je boljitak svojim ulaskom! Ali ti si panj, i to je to

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter