5
Košarka

FOTO: STARSPORT

RAZLOG FIBA SUSPENZIJE: Evo koji igrač je blokirao Crvenu zvezdu (FOTO)

Objavljeno: 17.06.17 u 18:02

Nije tajna da Zvezda ima finansijskih poteškoća zbog neizmirenih obaveza sponzora, o tome je u petak govorio i trener Dejan Radonjić koji je potvrdio da su igrači i stručni štab ove sezone dobili svega nekoliko plata.

Ipak, Zvezda je uspela da okonča sezonu na najbolji mogući način osvajanjem triplete, a sada je na upravi kluba težak posao jer postoje dugovi i prema nekim bivšim igračima.

Prema saznanjima Sportkluba, iako ima nekoliko igrača kojima Zvezda duguje, na blokadu se odlučio samo izraelski plejmejker Gal Mekel koji je pre dve sezone nastupao za crveno-bele.

Izraelac Gal Mekel koji je angažovan na početku sezone 2015, ali kako nije ispunio očekivanja u Evroligi, dobio je otkaz.

Od ranije je poznato da klub sa Malog Kalemegdana duguje i Bobanu Marjanoviću, Jaki Blažiču, Maiku Cirbesu, Tarensu Kinziju i Vladimiru Štimcu, međutim oni su pokazali razumevanje za probleme koje klub ima.

Zvezdi, kojoj ni dugogodišnje učešće u Evroligi nije obezbedilo finansijsku stabilnost, nakon novog uspeha na domaćoj i regionalnoj sceni ostaju mnoga otvorena pitanja, počevši od samog vođstva kluba, pa do trenera koji je najavio odlazak, do igračkog kadra, s obzirom na to da su nekolicini igrača ugovori sa klubom istekli.

0
0

5 Komentara

    • Bolje ti je da cutis i razmislis malo gde je nestao dug KK Crvena Zvezda(dok se tako zvao) od 20 mil. eura za nepunih godinu dana!!!Mi smo bar prikazali pravi dug i svoje ime nikada necemo promeniti za razliku od vas gancija!!!Partizan ce za vas zauvek biti institucija bez obzira na sve probleme!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter