7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KRAJ SAGE: Crvena zvezda dovela novog štopera!

Objavljeno: 17.06.17 u 12:30

Crvena zvezda je posle dva igrača na poziciji desnog beka i jednog na poziciji levog krila dovela i štopera.

Vujadin Savić novi je fudbaler Crvene zvezde. Sin legende Dušana Savića je posle dugih pregovora odlučio da se vrati u matični klub posle sedam godina. Iako, se govorilo da Crvena zvezda odustaje od 194 cm visokog defanzivca, sve se okrenulo za 180 stepeni i Vujadin je novi član Crvene zvezde. Ugovor je potpisan na dve plus jednu godinu.

FOTO: HOTSPORT

Stameni štoper ima 26 godina, a pored Crvene zvezde gde je ponikao igrao je za Rad, Bordo, Dinamo Drezden, Armeniju, Votford i Šerif. Iako je reč o defanzivcu, krasi ga skok igra i do sada je u karijeri postigao pet golova. Igrao je za sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije. Od štopera Crvena zvezda sada računa na Abrahama Frimponga, Damjana Le Taleka, Miloša Stojanovića i Vujadina Savića.

0
0

7 Komentara

  1. ala smo se usrećiti. igrao ukupno 10 utakmica u svim ovim klubovima jadna nam nasa majka sa ovim timom. stojković nije bio ni u protokolu u minhenu 1860 pa kad se upari ovaj tandem sa još par kvazi igrača bićemo spremni za 2 ligu

    0
    0
    Odgovori
      • slepce nemoj da te stvarno lupim mali je doveden jer je sin legende zvezde i ništa više gde se meri kvalitet a ne ko ti je otac tu se pokaže koliko je dobar a bio je dobar da greje klupu a za ovog stojkovića znam od vlasnika minhen 1860 tako da be ostavljaj komentar bespotrebno

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter