4
Domaći fudbal

SAVIĆ POTPISAO NA ‘DVE PLUS JEDNU’: Zvezdu volim najviše na svetu, Rikardinjo će biti od velike pomoći! (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.17 u 14:49

Vujadin Savić bio je presrećan zbog povratka u Crvenu zvezdu posle sedam godina.

U prisustvu sportskog direktora Mitra Mrkele, Savić je potpisao ugovor na dve godine, uz opciju produžetka na još jednu sezonu. Nije skrivao radost zbog povratka u Ljutice Bogdana.

– Presrećan sam što sam se vratio u Crvenu zvezdu po drugi put. Nadam se da ću opravdati poverenje svih ljudi u upravi koji su me angažovali. Na terenu ću biti posvećen maksimalno, daću sve od sebe da na terenu, ali i van njega, bude sve kako treba. Presrećan sam, jer je ovo klub koji volim najviše na svetu – bilo je prvo što je izjavio Vujadin Savić.

Konkurencije se ne boji.

– Biće žestoka konkurencija, ali je to dobro za svakog igrača. Što je veća konkurencija, moramo više da se borimo za mesto u startnih 11. Poznajem skoro sve igrače, ove mlađe ne toliko, ali brzo ću se upoznati i adaptirati.

Reč dve o saigraču i iz Šerifa, Brazilcu Rikardinju.

Rikardinjo sam dve godine igrao zajedno, s tim što je on bio šest meseci na pozajmici u Emiratima. Super momak, profesionalac, odličan igrač i mislim da će i on dosta pomoći našem klubu – zaključio je Savić.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

4 Komentara

  1. Dovedite Aleksandra Vukotića i Rauna Sappinena dva mlada igrača izuzetnog potencijala! To su igrače kakve želi Zvezdina armija!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter