4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube/Printscreen

NAKON PREDSEDNIKA, POZNATO I IME POTENCIJALNOG TRENERA: Dragan Jakovljević kandidat za klupu Partizana?

Objavljeno: 16.06.17 u 12:50

Par sati pošto je objavljeno ko su potencijalni naslednici Nikole Pekovića na mestu predsednika Partizana, „procurelo“ je i ime mogućeg šefa stručnog štaba crno-belih.

Partizan je po završetku sezone ostao bez trenera, nakon što je Aleksandar Džikić otišao iz kluba, pa će u narednu sezonu crno-beli ući sa novim predvodnikom sa klupe.

Kako Espreso navodi, jedan od kandidata koji bi mogli da sednu na klupu tima iz Humske jeste – Dragan Jakovljević.

Jakovljević je inače najviše uspeha imao sa mlađim kategorijama, i jedan je od trenera koji su uticali na razvoj Bogdana Bogdanovića.

On je do 2014. godine radio u Crvenoj zvezdi, čije je kadete odveo do titule šampiona Srbije, nakon čega je smenjen sa te pozicije.

Šta je konkretan razlog nikada nije rečeno, mada mnogi sumnjaju da je tome u dobroj meri kumovalo i njegovo stalno pojavljivanje u emisiji koju na televiziji Kopernikus vodi Dejan Anđus, a sa kojim je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović u to vreme imao sukob.

Pitanje je kako će ovu informaciju navijači prihvatiti, pošto je Jakovljević više puta poprilično oštro pričao o crno-belima i Dušku Vujoševiću.

Pogledajte jedno od gostovanja Jakovljevića u emisiji „Zona Pres“:

(Youtube/SD Partizan)

0
0

4 Komentara

  1. Ako neko ovo ubaci za trenera KK PARTIZAN niti cu kupiti godisnju kartu niti ce me Pionir skoro videti. Pa ovaj vise mrzi Partizzn nego sto voli fmp zvezdu.. Uvek je medju najvatrenijim panerima cak mislim da je imao i neke sukobe sz Grobarima. Mislim ilak da je ovo zakasnela prvoaprilska sals

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter