2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ KOPAČKI U ODELO: Igor Matić završio karijeru u Čukaričkom

Objavljeno: 16.06.17 u 14:49

Dugogodišnji kapiten Čukaričkog Igor Matić (36) neće više nastupati kao fudbaler u našem klubu, a dogovor o tome postigao je sa predsednikom kluba Draganom Obradovićem.

– Nije iznenađenje za mene takva odluka. Razgovarao sam sa predsednikom Obradovićem i došli smo do nekih kompromisnih rešenja. Konačna odluka o nekom mom daljem angažmanu u Čukaričkom biće doneta u narednih pet-šest dana. Juče sam se oprostio na treningu sa saigračima i naravno da su proradile emocije posle pet godina igre za Čukarički i 19 profesionalne karijere. Nije lako, ali idemo dalje – rekao je Igor Matić, desetka Čuke.

On je naveo da je pre dve godine imao ponudu da nastavi fudbalsku karijeru u ozbiljnom klubu u inostranstvu, koju je tad takođe u dogovoru sa predsednikom odbio.

– Tad je dogovoreno i da ostanem u klubu posle igračke karijere. Imam neke želje i naravno ambicije, a videćemo koje su potrebe kluba.

Kapiten je došao u klub na Banovom brdu u julu 2012. i kaže proživeo mnogo lepih, kao i teških momenata.

– Pamtim samo lepe. Kruna svega je osvajanje istorijskog trofeja Kupa Srbije 2014/15. Drago mi je što sam podigao taj pehar.

Matić je zahvalio predsedniku kluba Draganu Obradoviću, saigračima, trenerima i svim zaposlenima u klubu uz poruku da će u svakom slučaju uvek biti vatreni navijač Čukaričkog.

Igor Matić je odigrao za Čukarički 152 utakmice i postigao 31 gol. Kreirao je i nosio igru tima sa Banovog brda, proglašavan za igrača sezone u domaćem prvenstvu i svakako ponos Čukaričkog.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter