0
The Best Of

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Jovetić je jedva izvukao ‘živu glavu’ od navijača u Kruševcu, ali je na kraju dobio poljubac (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.17 u 00:15

Stevan Jovetić je sa tri fenomenalna gola protiv Jermenije ponovo u centru pažnje sportske javnosti ne samo na Balkanu, već u Evropi, a evo kako je to bilo kada je Crnogorac napuštao Partizan.

Poslednji ligaški meč u dresu crno-belih Stevan Jovetić je odigrao protiv Napretka iz Kruševca 2008. godine. Tada je Partizan proslavio titulu, a tadašnji trener Slaviša Jokanović odlučio je da pred kraj meča iz igre izvede svog vunderkinda Stevana Jovetića kako bi dobio veliki aplauz na stadionu Mladosti, jer ga je čekao put u Firencu i potpis ugovora sa italijansim velikanom.

Ceo stadion Mladosti aplaudirao je mladom Crnogorcu, a jedan navijač Partizana nije mogao da izdrži, utrčao je na teren u želji da dobije dres od napadača. Jovetić je pokušao u prvi mah to da izbegne, ali je fan bio uporan. Čak se umalo nije pobio i sa delegatom utakmice. Policije i redara nigde nije bilo, a incident je izbegnut tako što je Jovetić ipak poklonio dres upornom navijaču. Usledio je poljubac za kraj, za srećan put u Italiju…

(Izvor: YouTube/TheSrbin444)

Stevan Jovetić je u dresu Partizana odigrao 51 utakmicu i postigao je 13 golova. U Fiorentinu je prodat za osam miliona evra. Za ‘violu’ je odigrao 116 utakmica i postigao je 35 golova.

Obećao je Grobarima da će se jednog dana vratiti u Humsku, a navijači Partizana se nadaju da će obećanje ipuniti…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter