0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

VEST IZ SURDULICE: Radnik imenovao novog direktora, cilj ekipe ostanak u ‘elitnom’ društvu

Objavljeno: 15.06.17 u 12:30

Na početku priprema kluba za predstojeću sezonu, danas je održana i redovna godišnja sednica Skupštine FK Radnik.

Pored izveštaja predsednika kluba Stanislava Tončeva o rezultatima iz prethodnog perioda koji obuhvata rad svih selekcija, seniora i omladinskog pogona, članstvu je podnešen i finansijski i revizorski izveštaj. Uz osvrt na proteklu godinu i rezultate svega zacrtanog još na početku takmičarske sezone, predsednik Stanislav Tončev izneo je i planove kluba za predstojeći period, koji uz mnoge novine podrazumevaju ‘druženje’ sa najboljima u srpskom fudbalu i u narednim godinama.

Bitnije tačke dnevnog reda skupštine sadržale su promenu Statuta kluba, kao i razrešenje, odnosno imenovanje novog direktira kluba. Naime, dosadašnji generalni direktor FK Radnik, Miodrag Đorđević, zbog privatnih poslova u inostranstvu podneo je ostavku na tu funkciju, a Skupština je za tu poziciju imenovala Marka Markovića.

Po godinama najmlađe rukovodstvo jednog superligaša ( predsednik i sportski direktor) imaće za generalnog direktora i 32-ogodišnjeg Markovića, dipl.ekonomistu iz Surdulice. Premda košarkaš od svoje 12 godine kao član leskovačkog Zdrvalja i KK Metalca iz Valjeva, ima kvalitetno iskustvo u branši za koju se školovao, te će u narednom periodu uspešno obavljati poverenu mu funkciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter