0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

TRAJNO REŠENJE ZA POVRATAK U PRVU LIGU: OFK Beograd ima novog trenera

Objavljeno: 15.06.17 u 13:41

Nakon silnih promena trenera u OFK Beograd, srpski mediji pišu da se došlo do trajnog rešenja- naime, to mesto će zuzeti Petar Divić.

Uprava kluba je izabrala njega kao nekog pod čijim će vođstvom OFK Beograd dospeti do Prve lige Srbije.

Legendarni Petar Divić je dres ‘Romantičara’ nosio od 1999. do 2002. i na 81 utakmici postigao 56 prvenstvenih golova. U svojoj karijeri postigao da bude najbolji strelac u prva tri ranga našeg fudbala- Prve lige u dresu OFK Beograda (2001), Druge lige u dresu ČSK Pivare (1999) i treće lige, noseći dres pančevačkog Dinama (1996), a dva puta je pozivan i u reprezentaciju Jugoslavije

Nekada istaknuti napadač Divić je prošle sezone bio prvi asistent vršiocu dužnosti prvog trenera, Đorđu Serpaku, a do sada je bio trener mlađe ekipe OFK Beograd.

Plavobeli su u samo od prošlog leta promenili petoricu trenera, jer je Serpak završio sezonu koju je na klupi započeo Slavko Matić, a potom su se na tom mestu smenjivali Slobodan Kuljanin, Dražen Dukić i Ljubiša Stamenković ‘Piskavac’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter