0
Evrobasket 2022

MESINA ODLAZI: Željko Obradović prvi kandidat, a ako on neće, ‘oteće’ nam selektora?

Objavljeno: 15.06.17 u 09:40

Etore Mesina najavio je da će posle Eurobasketa ovog leta napustiti selekciju Italije, a kandidati za njegovo mesto uveliko su poznati.

Kako prenosi ‘Gazeta delo sport’, Etore Mesina odlučio je da napusti ‘azure’. Razlog takvoj odluci je to što ga San Antonio više neće puštati da tokom leta napušta SAD. Zbog toga je presednik saveza Đani Petrući već krenuo u potragu za novim selektorom.

Prvi na listi želja je Željko Obradović. San prvog čoveka italijanske košarke je da dovede najtrofejnijeg evropskog trenera. Navodno, biće mu ponuđen višemilionski ugovor, ali postoji strah da Žoc neće želeti da napusti Fenerbahče.

Zbog toga je za drugu želju postavljen sadašnji selektor Srbije Aleksandar Đorđević. Italijani navode da srpskoj legendi ističe ugovor sa ‘orlovima’ i da bi to mogli da iskoriste. Takođe, Sale Nacionale je radio u Italiji i brzo bi se uklopio u rad.

Treći ‘pik’ je Ergin Ataman koji je ostao bez posla u Galatasaraju, a četvrti Pino Sakripanti, sadašnji pomoćnik iskusnog Etorea Meseine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter