0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Boaći ima zahteve, Zvezda je na potezu

Objavljeno: 15.06.17 u 19:52

Ukoliko napadač sutra bude zadovoljan ponudom ostaće u Beogradu.

Nema potrebe da se eksperimentiše sa traženjem novog napadača, ako Crvena zvezda uspe da zadrži Ričmonda Boaćija.

Napadač iz Gane je trebalo večeras da stigne u Srbiju i danas sa svojim menadžmentom pregovara oko ostanka u Ljutice Bogdana.

Kako saznaje HotSport, italijnski klub Latina je zvanično proglasila bankrot i svi igrači koje imala su slobodni, pa tako pada u vodu ugovor sa crveno-belima po kojem je pozajmica trebalo da traje do juna 2018. godine.

Pošto su Italijani davali pola, a ostatak novca Zvezda, sada je zahtev Boaćija da mu plata bude oko 250.000 evra, plus bonusi za golove i trofeje.

Eksluzivno smo dobili informaciju da je ako se utanače svi detalji ugovor trebao da važi tri godine i da je posle svake moguć rastanak uz određeno obeštećenje.

Nije tajna da se pored Lokomotive za napadača intresovao Videoton, koji od nedavno vodi Marko Nikolić, a preko posrednika za uslove se raspitivao i Krasnodar. Misija je teška za Crvenu zvezdu, ali sve se ponovo vrti oko finansijskih uslova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter