0
Košarka

FOTO: STARSPORT

CSKA OSTAO BEZ PLEJMEJKERA: Igrači napuštaju Armejce (FOTO)

Objavljeno: 15.06.17 u 14:22

Plejmejker Aron Džekson nakon pet godina nije više član ekipe CSKA iz Moskve.

Iskusni američki košarkaš je u Moskvu stigao 2012. iz špankog Bilbaa, a nakon pet uspešnih sezona napušta ovu ekipu. sa CSKA je 2016. osvojio Evroligu, a u svakoj sezoni i VTB ligu

Da napušta redove ‘Armejaca’ objavio je na svom Instagram profilu, još uvek nije poznato gde će nastaviti karijeru.

Zahvalio se na pruženoj šansi i emotivno govorio o ekipi i zaposlenima u klubu.

 

Words are not enough, for me to express how grateful I am for being able to play five years in a club which I am parting ways with.. i am truly thankful for the opportunity Vatutin and Natasha has giving me to allow myself to provide for my family and help bring Cska a championship. As I write this, I find myself fighting tears from falling. I can only think of one reason for my emotional state, and it’s the love and bonding that has developed with people during my duration here. ( entire cska management, coaches, medical staff, fans, supporters, friends and of course my teammates!) these people will be part of me forever, and I don’t want anyone to think I’ve taken it for granted… S🐱M💁🏽❤️… WITH THAT BEING SAID! I HAVENT HAD NEARLY ENOUGH…. #staydown ✌🏾

Објава коју дели Aaron Lee Jackson (@aaronfingj) дана

Džekson je profesionalnu karijeru počeo 2009. godine u turskoj Antaliji BB, zatim se nakon samo jedne sezone preselio u Virtus Bolonju, da bi iste godine došao u Bilbao Basket.

Nakon dve sezone u Španiji preselio se u CSKA.

Osim Džeksona, Moskovljani bi mogli da ostanu i bez prvog organizatora igre Miloša Teodosića, koji bi mogao karijeru da nastavi u NBA ligi. Međutim, CSKA je rešen da ga zadrži te su mu ponudili najveći ugovor u istoriji evropske košarke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter