0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPECIJALNO ZA GROBARE: Emotivni oproštaj ‘Blekija’ od crno-belih (FOTO)

Objavljeno: 14.06.17 u 21:38

Odavno se znalo da defanzivac odlazi iz Humske, ali je došlo i vreme za opraštanje.

Nikola Milenković će nakon sjajne sezone za Partizan karijeru nastaviti u Seriji A.

Popularni ‘Bleki’ iz Srbije nije otišao bez pozdrava navijačima ekipe sa koju je do skoro igrao, preko svojih društvenih mreža se obratio pristalicama crno-belih i poslao emotivnu poruku. Milenković je takođe poželeo sreću svojim saigračima iz Partizana od kojih očekuje da barem ponove uspehe iz ove godine.

– Bio je ovo najlepši i veoma značajan period u mom životu. Želim da se zahvalim igračima, trenerima i svima koji rade na Teleoptiku na svakom savetu, podršci i bilo kakvoj pomoći koju ste mi pružili. Takodje želim da se zahvalim najboljim navijačima na svetu koji su nam dali podršku kada nam je to bilo najpotrebnije. Hvala vam što ste mi omogućili da proslavim duplu krunu sa vama i ostvarim svoj san. Hvala vam na ovim nezaboravnim trenucima. U ovom klubu sam odrastao, ovaj klub mi je pomogao da ostvarim svoje snove i postavio temelj u mojoj karijeri i zbog toga sam vam svima neizmerno zahvalan. Žao mi je sto vise neću igrati za ovaj klub, ali san mi je da se jednog dana vratim i završim karijeru ovde gde sam je i započeo, to ću i ostvariti. Momci vama želim mnogo sreće u sledećoj sezoni, da nastavite ovako i ponovite uspehe iz ove sezone. Znate koliko ste dobri i koliko ste jaki, verujte u sebe i borite se. Jos jednom srećno u predstojećoj sezoni! Napred Partizan napisao je na svom Instagram profilu defanzivac.

Mladi štoper je ove godine dobio šansu u Partizanu koju je veoma dobro iskoristio, trenutno se nalazi u Poljskoj sa mladom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu, a potom će se priključiti Fiorentini u pripremama za iduću sezonu. Sem po velikom transferu, Nikola Milenković će ovu sezonu pamtiti po ‘duploj kruni’, golu odluke u finalu Kupa Srbije i naravno debiju u A timu reprezentacije.

 

Bio je ovo najlepsi i veoma znacajan period u mom zivotu. Zelim da se zahvalim igracima, trenerima i svima koji rade na Teleoptiku na svakom savetu, podrsci i bilo kakvoj pomoci koju ste mi pruzili. Takodje zelim da se zahvalim najboljim navijacima na svetu koji su nam dali podrsku kada nam je to bilo najpotrebnije. Hvala vam sto ste mi omogucili da proslavim duplu krunu sa vama i ostvarim svoj san. Hvala vam na ovim nezaboravnim trenucima. U ovom klubu sam odrastao, ovaj klub mi je pomogao da ostvarim svoje snove i postavio temelj u mojoj karijeri i zbog toga sam vam svima neizmerno zahvalan. Zao mi je sto vise necu igrati za ovaj klub, ali san mi je da se jednog dana vratim i zavrsim karijeru ovde gde sam je i zapoceo, to cu i ostvariti. Momci vama zelim mnogo srece u sledecoj sezoni, da nastavite ovako i ponovite uspehe iz ove sezone. Znate koliko ste dobri i koliko ste jaki, verujte u sebe i borite se. Jos jednom srecno u predstojecoj sezoni! NAPRED PARTIZAN! ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️🏆🏆🏆🏆

Објава коју дели Nikola Milenkovic (@milenkovicn_31) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter