11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMANJA MIHAJLOVIĆ: Želim da idem, ali nisam nezadovoljan ni ako bih ostao

Objavljeno: 14.06.17 u 10:11

Nemanja Mihajlović nije bio u prvom planu u Partizanu prošle sezone, pa i ne iznenađuje njegova želja da napusti klub iz Humske.

Iako su mnogi očekivali da bude Partizanova „zlatna koka“, čini se da će rastanak doći po mnogo nepovoljnijim uslovima.

Imam želju da odem, ali ako ostanem, daću trista posto za Partizan. Želja mi je bila i na zimu da odem. Ipak, i ako ostanem, nema razloga da budem nezadovoljan, jer sam sa više strana čuo mnogo lepih reči o Miroslavu Đukiću, a u to sam se i uverio, rekao je Mihajlović u izjavi datoj Informeru.

Kada je u pitanju prošla sezona, svestan je da je njegovom krivicom ispao iz prvog plana, ali želi da se ponovo dokaže:

Imao sam nekih grešaka, nisam bio psihički najstabilniji, ali ljudi na greškama uče. Sada sam pripreme počeo sa velikom dozom entuzijazma. U planovima bivšeg trenera Marka Nikolića nisam bio, ali rezultati su tu, pa niko ništa ne može da mu zameri.

Iako navijači željno iščekuju kvalifikacije za Ligu šampiona, mladi fudbaler ne deli njihov entuzijazam, već plasman u najkvalitetnije fudbalsko takmičenje u Evropi smatra nerealnim:

Moramo da budemo realni, Liga šampiona je faktički nerealna. Već od trećeg kola nam dolaze teški protivnici, od četvrtog da ne pričam koliko su teški. Ekipe koje su, dajem primer, jake kao Arsenal. Realnija je Liga Evrope, zaključio je bivši fudbaler Rada.

0
0

11 Komentara

  1. Mali nemoj da se glupiraš,odradi pripreme ka valja i vraćaj se u staru formu pod hitno,nema opravdanja ni vrdanja levo desno znaš možeš i umiješ samo se uozbilji…

    0
    0
    Odgovori
  2. e ako smo izgubili entuzijazam onda ne treba nicemu da se nadamo, moramo biti optimisti ihrabri pa sta bude, otom potom…

    0
    0
    Odgovori
  3. Potpuno je decko u pravu.Da bi se napala Liga sampiona,potrebno je barem pet pojacanja,ali pravih.A ne uzdati se u srecu….

    0
    0
    Odgovori
  4. NARAVNO DA NIJE REALNO, STA TU IMA LOSE? DECKO SAMO ISKRENO GOVORI. SVAKAKO DA ONI TO ZELE ITD ALI MI SMO NIKO I NISTA U SVETU FUDBALA TAKO DA OPUSTENO, SAMO HRABRO PA STA BUDE 😉 PARTIZAN IMA REALNE SANSE ZA LIGU EVROPE A OSTALI NAZALOST 2 KOLO PA KUCI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter