6
Košarka

KRAJ SAGE: Nikola Jokić rekao ‘NE’, Srbija bez centra Denvera na Evrobasketu!

Objavljeno: 14.06.17 u 11:24

Nikola Jokić neće biti deo reprezentacije na predstojećem šampionatu Evrope.

Prema pisanju Kurira, Jokić se neće odazvati pozivu selektora Aleksandra Đorđevića za nastup na Evrobasketu.

To je, doduše indirektno, potvrdio i Miško Ražnatović:

Nikola još nije odlučio da li će igrati za reprezentaciju, a ljudi krive mene za to. Pritom zaboravljaju da zastupam još deset igrača koji su u sličnoj situaciji, a igraće za reprezentaciju. Prema tome, igrači su ti koji odlučuju o sebi i svojim karijerama. Ove godine Jokić možda neće igrati, ali sledeće će biti uz nacionalni tim, rekao je Jokićev menadžer pre nekoliko dana u izjavi za grčke medije.

Srbija je tako ostala na Ognjenu Kuzmiću i Miroslavu Raduljici, dok je još uvek neizvesno šta će biti sa Bobanom Marjanovićem i Nikolom Milutinovim, koji su prošle godine odbili da budu deo tima na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

0
0

6 Komentara

  1. Jokic se treba ugledati na Daria Sarica,koji je uprkos svim pritiscima rekao ne Filadelfiji i odlucio da igra za svoju reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori
  2. A kada je marjanovič iz istog razloga otišao da poštipe ugovor, osuto j edrvlje i kamenje na njega. Kako ih nije sramota, pa reprezentacija je nešto najvrednije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta se moglo drugo i ocekivati od njega govno jedno malo,nek mu Amerikanci govore dali treba da igra za reprezentaciju ili ne,pogledajmo samo njine igrace koi se neodozovu pozivu selektora novcana kazna

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter