in , ,

IGRA KOJA JE ZALUDELA PLANETU: ‘Teritorio’ – na penale osvoji ceo svet – svetsko, a naše (FOTO)

U saradnji sa Mađarima, naši programeri napravili FUDBALSKI POKEMON GO!

U maju ove godine na našem tržištu pojavila se mobilna igra koja kombinuje ono što fudbalski fanatici najviše vole: fudbal i strast! Zove se „Teritorio“ i svetlost dana ugledala je nakon sjajne zajedničke akcije mađarskih i domaćih programera.

„Teritorio“ je u svet sportskih igara doneo inovaciju koju su ljubitelji fudbala prepoznali, tako da aplikacija bukvalno iz sata u sat postaje sve popularnija.

Naime, ova igra je nadogradila koncept koji je prošle godine započeo čuveni „Pokemon Go“, a on se sastoji u sledećem:

Na REALNOJ mapi čitave planete i u REALNOM vremenu, navijači se bore i osvajaju teritorije u ime svog voljenog kluba. Ujedno, igra beleži precizne statistike igrača i UŽIVO prikazuje koliko navijača ima u kom delu grada, države ili kontinenta!

Ako ovih dana u kancelariji, prevozu ili kafiću vidite da neko pored vas osvaja teritorije na mobilnom telefonu, priključite se i krenite u borbu koja, za razliku od onih surovih navijačkih, za cilj ima samo jedno: čistu fudbalsku strast!

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. Instalirao sam igricu pre nekoliko dana i mogu samo dodati reci hvale. Igrica je interesantna, najbolje od svega je to sto je strateska! Svaka cast za tvorce!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

GORI: Vatrena stihija progutala deo stadiona u Volgogradu gde će se igrati SP (VIDEO)

ZVANIČNO: Dugogodišnji trener Radničkog iz Niša potpisao za Ksanti