0
Evropske lige

HRVATI KAŽU DA JE BOMBA: Šampionsko pojačanje za Rijeku, bivši igrač Totenhema (FOTO)

Objavljeno: 14.06.17 u 23:54

Obavljeni su lekarski pregledi te je potpisan trogodišnji ugovor.
Tomislav Gomelt je novi igrač šampiona Hrvatske.

Radi se o fudbaleru čiji je talenat 2013. godine prepoznao Totenhem, odveo ga u Englesku, a sada je vreme da se vrati u domovinu i pokuša da u Rijeci ponovo izbori neki veliki transfer. Kao igrač engleskog velikana je Gomelt bio pozajmljivan Espanjolu, Rojal Antverpenu i Bariju, dok je veoma zapaženu ulogu imao i u Klužu gde je upisao 44 nastupa.

Ovo je prvo pojačanje na ‘Rujavici’ od kako je osvojena titula, među navijačima vlada euforija jer se radi o veoma kvalitetnom fudbaleru kojem nije još uvek pružena prava prilika. Veoma mlad je napravio ‘krupan zalogaj’ koji ga je, barem što se za sada čini, koštao stagnacije u razvoju.

– Krenuo sam rano u inostranstvo, sa jedno 15 godina u Totenhem, pa Espanjol i Rojal u Belgiji. Na kraju sam otišao u Bari, pa dve sezone u Kluju. Znao sam da je dolazak u Rijeku pravi put. Rijeka je prvak Hrvatske i pobednik Kupa, čuo sam da se u Rijeci dobro radi i prepoznao sam ovo kao priliku da napredujem. Rijeka je pravi put za mene i moju karijeru, kazao je Gomelt posle promocije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter