0
Fudbal

FOTO: UEFA

HAOS: Poljaci vole Srbiju, imaćemo veliku podršku tokom EP

Objavljeno: 14.06.17 u 14:50

Do starta Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine ostalo je još dva dana, a prvi meč Srbija će odigrati u subotu 17. juna od 18 časova protiv Portugalije.

Sve mečeve grupne faze ‘orlići’ će odigrati na stadionu u Bidgoću čiji je kapacitet 20.247 mesta. Objekat izgleda ogromno, ali ono što je najvažnjije neće biti poluprazan. Naime, za prvi meč sa Portugalcima prodato je već deset hiljada ulaznica, za Makedoniju osam hiljada ulaznica. Nema sumnje da će najviše karata planuti u petak i na dan utakmice u subotu.

Poznato je da poljski fudbalski navijači vole Srbiju, da pojedine grupe se zalažu za srpsko Kosovo i Metohiju. Zato se očekuje da naš tim u Bidgoću bude kao na svom terenu u Srbiji.

Podsetimo, Srbija je u ‘B’ grupi sa selekcijama Makedonije, Španije i Portugalije. Samo prvi u grupi plasiraće se u polufinale, kao i najbolja drugoplasirana ekipa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter