2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FOTO-UBOD: Što bi rekao ‘admin’ sa ‘Seoskog’ – ‘Pastore’ pojačao Zvezdu na Zlatiboru (FOTO)

Objavljeno: 14.06.17 u 00:10

Crvena zvezda vredno trenira na Zlatiboru i priprema se za prvi meč koji je čeka već 29. juna u okviru kvalfikacija za Ligu Evrope, što se događa prvi put u dugoj istoriji kluba iz ‘Ljutice Bogdana’.

Danas su na jednu od najlepših srpskih planina stigla tri ‘pojačanja’ Damjan Le Talek, Mičel Donald i Abraham Frimpong. Oni su odradili prvi trening sa ostatkom ekipe. Ipak, tokom rada na terenu se pojavio ‘neočekivani gost’. Na jednoj humorističkoj fudbalskoj fejsbuk strani bi rekli ‘Pastore pojačao Crvenu zvezdu’…

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

2 Komentara

  1. Frimpong, bivši rezervista iz Napretka, promovisan u „komandanta odbrane“ Zvezde,(sa svojih 175 centimetara i 70 kg težine), od strane zvezdinih spin majstora, iz njenog vizionarskog menadžmenta, se dokazao ovog proleća kao velika rupa u odbrani. Čak je i kod svog duhovnog oca Grofa, pri kraju šampionata, izgubio mesto u timu, zbog loših igara! On je jedan od krivaca za gubitak titule, na utakmici protiv Voždovca, kada ga je Dražić načinio smešnim. Molim da jedna nezavisna komisija iz C.Zvezde pronađe ko je odgovoran za dovođenje ove „rupe“ u Zvezdu, koji je bio rezervista u prethodnom klubu! Taj koji je odgovoran za njegovo doviođenje u Zvezdu, treba polako da se pakuje i podnese ostavku. Čini mi se da se fina ruka genijalnog Terzinja može prepoznati u svemu ovome! Koji se klub prvi javi, dajte mu Pingponga za gratis, Oslobodite nas bede!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter