4
Domaći fudbal

FOTO: FC Sheriff

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Informacije o Rikardinju iz prve ruke, kakav je i šta navijači mogu da očekuju (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.17 u 12:38

Crvena zvezda će u novu sezonu ući jača za Rikarda Kalvakantea Mendeša Rikardinja, Brazilca koji je do sada nastupao u moldavskom Šerifu.

Tim povodom smo porazgovarali sa Vujadinom Savićem, njegovim bivšim saigračem iz redova Šerifa iz Tiraspolja.

Evo šta nam je bivši Zvezdin štoper rekao:

Sjajan je, što se tehnike tiče je pravi Brazilac, i konkretan je na terenu. 

S obzirom na to da su igrači iz Južne Amerike poznati po tome što vole i noćni provod, Savić je istakao da to kod Rikardinja nije slučaj:

Po tom pitanju nije tipičan Brazilac. Maksimalno je posvećen fudbalu, ne voli noćni život.

Upitan da li bi mogao da bude ono pravo pojačanje, koje bi Zvezdu moglo da vrati na šampionski put, nije imao dileme:

Da ne mislim, ne bih ga preporučio! Verujem da će da dominira u našoj ligi. I ne samo u domaćem šampionatu… Kvalitet ima, to je sigurno, ali bitno je kako će se adaptirati na klub, način života u Srbiji… Ako se adaptira, nema sumnje da će biti dominantan.

A o prvim utiscima Rikardinja o Zvezdi i Srbiji uopšte, Savić nije mogao mnogo da nam kaže:

Čuli smo se sinoć, ali je bio umoran, i legao je brzo da spava. Trebalo bi danas da se vidimo, pa ćemo pričati, otkrio je Savić prve planove svog nekadašnjeg saigrača.

(Youtube/FC Sheriff Tiraspol)

0
0

4 Komentara

  1. “da bude prica kao sa Leonardom“??????Ne razumem sto si hteo da kazes ovim??U Zvezdi je bilo stotine vrhunskih krila od osnivanja….kakva crna kopija Leonarda….drugo pa nije on jedino krsteno krilo koje je ikada igralo i u partizanu….trece…jeste jeftina kopija…mi nemamo 510 000 da dano igracu pa kad se pobuni zimus da ce da ide podignemo na 700 000….jeftina jeste.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koja ste vi cigosi kopija Partizana, kako volite da probate da jeftino iskopirate pa to je cudo 😀 kao sad uzdizu brazilca da bude prica kao sa Leonardom, pa ovo se iz aviona vidi joj cigosi cigosi.. kopijo obicna

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter