1
U pripremi

FOTO : CSM Oradea

POTVRĐENO: Kijanović je novi izvršni direktor Partizana

Objavljeno: 14.06.17 u 18:01

Osim predsednika Nikole Pekovića, Partizan je ostao i bez finansijskog direktora, ali nakon višenedeljnih dogovaranja to mesto će zauzeti Dejan Kijanović.
Kijanović je predsednik KK Mladost Admiral iz Zemuna, a takođe je već nekoliko godina i zamenik direktora Kombank arene kao i član je Upravnog odbora Skijališta Srbije.

Svoj angažman u Partizanu Kijanović je potvrdio u izjavi za ‘Blic’ i naglasio da je svestan težine situacije u kojoj su crno-beli i kakav ga posao očekuje.

– Nije vreme za velike priče. Težak posao je preda mnom. Svestan sam veličine kluba, ali i težine situacije. Ovo je ogroman izazov, ali za mene, čast i prilika da radim u klubu za koji navijam od malih nogu. To se ne propušta. Spreman sam za mukotrpan rad na svim poljima, a videćemo za koliko će to biti dovoljno. Svestan sam šta me čeka, sa čime ću se susretati. Zato, sem pružanja celog sebe, nije vreme za velika obećanja – već za rad, rekao je Kijanović.

Nakon odlazaka velikih imena iz kluba, dolazak Kijanovića na mesto izvršnog direktora trebalo bi da bude pozitivna promena.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter