4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TEMA DANA: Da li su ovo kandidati za klupu Partizana? (ANKETA)

Objavljeno: 13.06.17 u 20:40

Neočekivano ispadanje u polufinalu Superlige Srbije dovelo je do velikih potresa u Partizanu, a posle Vila Hečera i člana uprave, crno-bele je napustio i trener Aleksandar Džikić.

Iskusni stručnjak je odlučio da preuzme podgoričku Budućnost, te je klupa crno-belih ostala prazna. Sada se čeka odgovor na pitanje ko će zameniti Aleksandra Džikića?

Prvo pojačanje je stiglo u vidu poslovnog direktora, te će umesto odlazećeg Žarka Stijovića tu funkciju preuzeti nekada istaknuti radnik zemunske Mladosti Dejan Kijanović. Na njemu, ali i na upravi kluba, od presednika do sportskog direktora, je sada posao da u što kraćem roku imenuju novog šefa stručnog štaba.

Sa imenima se uveliko spekuliše, jedno je brzo iskočilo, ali i demanti odmah za njim. Reč je o Vladi Šćepanoviću koji će ipak biti u timu Andree Trinkijerija u Brose basketu. Drugo ime koje se pojavilo je dojučerašnji pomoćnik Aleksandra Džikića i legenda kluba Dušan Kecman, ali nije on jedini na listi…

Naime, kao i uvek ranije ‘prvi pik’ Grobara je Dejan Milojević. Sadašnji trener Mega Leksa se dokazao kao stučnjak, legenda je kluba i navijači ga vole. Problem je taj što bivši centar Partizana još uvek sebe ne vidi u drugom klubu i za sada nije sporno da mu je želja da ostane na klupi Mege. Ipak, ko zna šta donosi dan, a šta noć…

Jedan od kandidata koji se pominje od Nove godine je trener Karpoša Dragan Nikolić. Imao je sjajnu sezonu sa Makedoncima, komšije su same spekulisale o tome da bi na kraju sezone mogao da nasledi Aleksndra Džikića, čak i kada ovaj nije nameravao da napusti najtrofejniji srpski klub. Sada je Karpoš u nezavidnom položaju, Makedonija je dobila samo jedno mesto u ABA ligi, a ono je pripalo MZT Skoplju. Tako je i Dragan Nikolić sada sigurno pristupačniji Partizanu.

Negde se spekuliše i o iskusnom vuku Miroslavu Muti Nikoliću. Sjajni stručnjak je imao odličnu sezonu sa Dinamikom i nema dileme da ako bi Nikola Peković napustio Partizan, a na njegovo mesto stigao prvi čovek Dorćolaca da bi i Miroslav Nikolić postao najozbiljniji kandidat.

Zanimljivi dani su pred Košarkaškim klubom Partzan…

Koga biste vi voleli da vidite na klupi Partizana?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

4 Komentara

    • Ko će doći u propali klub,,zar ne penzioneru,, Milojević nije lud da iz organizovanog kluba kakva je Mega dođe u propali Partizan,,,

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter