0
Ostali sportovi

BORBA GODINE: Ugovoren meč između Mejvedera i Mekgregora? (FOTO)

Objavljeno: 13.06.17 u 21:45

Prema pisanju američkih medija, koji se pozivaju na dobro obaveštene izvore, Flojd Mejveder je konačno potpisao ugovor za meč protiv Konora Mekgregora.

Konor Mekgregor je to učinio nekoliko nedelja ranije.

Jedan od najboljih boksera današnjice Mejveder i dvostruki UFC šampion Mekgregor su sredinom marta dogovorili uslove borbe koja bi trebalo da vredi čak 100 miliona dolara, ali još nije definisan datum.

Ovih dana se pisalo da će datum bokserskog meča godine biti 26. avgust, a mesto održavanja slavna MGM Grand Garden Arena u Las Vegasu.

Vest je prvi javio poznati novinar Džo Bigs koji se poziva na izvor direktno iz kuće Flojda Mejvedera, druga Dejvida Rodrigeza.

Mejveder i Mekgregor su upravo potpisali ugovor. Borba je dogovorena, napisao je Bigs na svom Tviter profilu.

Mejveder, koji ima nadimak ‘Novac’ je je od 2015. u penziji, u koju se povukao kao neporaženi šampion u pet težinskih kategorija u 49 borbi, dok sa druge strane, Irac ima skor 21-3 u oktagonu, a bio je šampion u dve različite divizije UFC. Najbolje je plaćeni MMA borac koga krasi specifičan životni stil i svađalački karakter.

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter