2
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVA BANALNA KAZNA: Leon Deleon sa Partizana prešao na ‘čerupanje’ Crvene zvezde!

Objavljeno: 13.06.17 u 14:52

Neko bi rekao da direktor Košarkaške lige Srbije želi da prevaspita navijače u Srbiji, jer se gotovo sve kazne odnose na nekulturu učesnika utakmica Superlige.

Direktor KLS nastavlja da podelom kazni koje u realnosti su taleko od pravičnih i ispravnih. Jer, nakon što je ispraznio kasu Partizana sa krajnje rečeno čudnim kaznama, sada je krenuo da stvori ravnotežu među ‘večitim’ rivalima i malo uzme i od crveno-belih.

Tako je Crvena zvezda danas dobila kaznu u visini od 36.000 dinara, zato što su se pojedinci na utakmici sa FMP-om ponašali – nekulturno.

Ne, nisu lepili žvaku ispod sedišta ili grickali semenke pa prosipali otpatke na pod, već su, pretpostavlja se, nekulturno vređali KK Partizan i zato zaradili novu kaznu za klub.

Banalnostima nikad kraja, činilo se da Deleon ima ‘pik’ na Partizan, ali ni Zvezda nije pošteđena čudnom sudu komesara lige…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter