0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

STOP ZA LIVERPUL: Lacio odbio silne milione za Milinković-Savića! Vrti se u glavi od cifre… (FOTO)

Objavljeno: 12.06.17 u 18:12

Da je ponuda prihvaćena, Sergej Milinković-Savić postao bi najplaćeniji srpski fudbaler u istoriji, ali će na to, ipak, još malo sačekati.

Lacio je prvo uradio ‘rampu’ mladoj reprezentaciji Srbije, kako Sergej Milinković-Savić ne bi igrao na Evropskom prvenstvu ovog juna, a zatim je rekao ‘stop’ i Livepulu, koji je sa koferima novca stigao u Rim po srpskog vezistu.

‘Nebesko plavi’ očigledno imaju velike planove sa Srbinom koga, kako navode italijanski mediji, nisu želeli da prodaju engleskom velikanu čak ni za – 28 miliona evra!

‘Zlatni orlić’ sa Novog Zelanad ove sezone briljirao je u dresu Lacija, u više navrata bio koban čak i za najvećeg rivala Romu, ali mu klub ni ovog puta neće dozvoliti da napravi korak dalje u svojoj karijeri.

Sergej Milinković-Savić je član Lacija od 2015. godine, kada je stigao iz belgijskog Genka za 8.500.000 evra.

Postoji klauzula u njegovom ugovoru koja kaže da svako ko želi njegove usluge može da ih dobije za tačno 70.000.000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter