4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPUSTILI BEOGRAD: Zvezda sa samo dvojicom stranaca na Zlatiboru, pojačanje stiže iz Nemačke!

Objavljeno: 12.06.17 u 11:05

Na vreme stigli Viveiros i Ruiz, a sutra dolaze Donald, Frimpong i Le Talek

Zagrevanje u Beogradu je završeno, pa je ekspedicija Crvene zvezde jutros otputovala na Zlatibor, gde danas od 18 časova sledi prvi trening.

U autobusu se našlo 28 igrača, a nekolicina su mladi poredvođeni iskusnijom gardom – Milijašem, Kahrimanom, Anđelkovićem

Što se stranaca tiče, tu su desni bek Viveiros i Džon Ruiz. Iz kluba su najavili da će se sutra ekipi priključiti još trojica internacionalaca: Donald, Le Talek i Frimpong.

Kompletiranje će ići u hodu, kao i pojačanja, a posle Marka Gobeljića završen je Filip Stojković, koji će ubrzo potpisati ugovor na dve godine! Trener Vladan Milojević ima spisak želja, a kako je HotSport i najavio mozda već sutra Brazilac Rikardinjo, koji je imao sezonu iz snova u Šerifu, dođe na lekarske preglede i konačan dogovor sa crveno-belima.

Pošto je kota stranaca u domaćem šampionatu ograničena na četiri, vuku se koraci da Frimpong iz Gane dobije srpski pasoš, pošto je već šest godina stanovnik Srbije i ispunjava uslove.

0
0

4 Komentara

  1. Izgleda da je prethodni komentator dobro zaključio da se Mrkela i Milojević malo ili ništa ne pitaju, jer nisu oni ti koji naručuju stranca Rikardinja, iz „snažne“ lige Moldavije. Tu se vidi „fina ruka“ Terzića i njegov osećaj da uvek pogodi pravog stranca, mislim za ugradnju u transfer. Jer da se Mrkela i Milojević kao najodgovorniji za dolazak igrača, iole pitaju bilo šta, ne bi nikada doveli igrača iz lige Moldavije (to je nivo beogradske lige). i drugo, ne bi gomilali krilne napadače jer već imaju 6 krila i to: Milića, Srnića, Plavšiča, Senića, Adžića pa i onog nesretnog Ruiza. Ovo je dokaz kako se amaterski radi u Zvezdi i na koje grane je došla Zvezda, zahvaljujući Terziću. Neka mu neko iz Zvezde pokaže kako da sastavi i napiše otkaz, možda čovek ne zna. Treba mu pomoći!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da su Maks Bunker i Magnus, autori Alan Forda, živi imali bi dovoljno materijala da naprave vrhunske epizode u svom kultnom stripu. Ovo što se dešava u Zvezdi, za mandata Terzića, je prava satira i parodija, na poslovanje jednog fudbalskog kluba. On opstaje uprkos evidentnom neuspehu, koji je Zvezda doživela. Niko iz Zvezde, tu mislim na UO i Skupštinu kluba, ništa ne preduzima, kao da se ne radi o Zvezdi, kao da Terzić i dalje radi u OFK Beogradu a kao posledica Terzićevog pogubnog rada, polojni OFK Beograd, je sada u III ligi („zona Beograd“), prvi put u svojoj istoriji. Terzić će i dalje nastaviti da upropaštava Zvezdu, dovodeći strance-azilante (najnoviji su Aučo i Rikardinjo) a kao oslonac njima, tu su trio sa gerijatrije, Milijaš, Anđelković i Kahriman. Igrači Zvezde srpskog porekla neće nikada dobiti šansu a možda ni kasnije. Očigledno je da se Mrkela i Milojević ne pitaju ništa.

    0
    0
    Odgovori
  3. „Rikardinjo je imao sezonu iz snova u Moldaviji“, prvo, koja je to konkurencioa u Moldaviji gde igraju Šerif i razni zamenici?! Drugo, ako je toliko dobar taj Rikardinjo što Moldavci ne produže ugovor s njim?! Rikardinjo je iz klase Parkera, Onjila, Matosa, 66-ti stranac po redu, u mndatu Terzinja koji se samo folira i obmanjuje javnost da će naši igrači dobiti šansu! A, naši igrači će dobiti šansu kad na vrbi rodi engleska trava! Ovo će biti 66-ti stranac po redu, u mandatu Terzinja. On se već 66 puta ugradio“ u transfere, što njega briga za Zvezdu! Njemu je Zvezda krava muzara! A, ovog štetočinu ne sme niko smeniti jer iza njega stoji A. Vučić, tako je Terzinjo izjavio u intervjuu „V.Novostima“.Ovo sa Terzinjom i Zvezdom je čisti nadrealizam!

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezda treba da se zahvali Kahrimanu Andjelkovicu i Milijasu da ne uzimaju mesto mladjima, niti po igri zasluzuju da nose dres Crvene Zvezde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter