0
Domaći fudbal

EKSKLUZIVNO SAZNANJE HOTSPORTA: Liverpul ne želi mladog reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 12.06.17 u 21:44

Italijanski mediji danas su pompezno najavili da je Liveprul ponudio čak 27 miliona evra Laciju za Sergeja Milinković – Savića.

Ipak, posle razgovora sa ljudima iz menadžmenta engleskog velikana i bliskim saradnicima trenera Jirgena Klopa, HotSportu je ekskluzivno rečeno da nemaju nameru da kupuju vezistu, i da su iz Italije pikirali samo reprezentativca Muhameda Salaha iz Rome.

Na listi kluba sa Enfilda nalaze se drugi igrači šifom Evrope, a u narednoj sezoni od igrača iz Srbije računaju samo na Marka Grujića, koji će se ekipi priključiti po završetku nastupa na Evropskom prvenstvu za mlade u Poljskoj, nakon čega sledi turneja po Kini.

Lacio je inače nedavno zabranio Milinković – Saviću da nastupi za Srbiju, pozivajući se na propise FIFA i smatrajući da za njega ima mesta u reprezentaciji Srbije. Ipak, mladi fudbaler se nije našao na spisku selektora Slavoljuba Muslina.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter