3
Domaći fudbal

FOTO: AMKSPOR.SOZCU.COM.TR

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Evo šta nam je Milan Mitrović rekao o dolasku u Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 12.06.17 u 16:48

Velika želja Partizana, Milan Mitrović, potvrdio je interesovanje srpskog šampiona u izjavi za naš portal.

Iako je na današnjoj prozivci igrača Partizana Miroslav Đukić novinarima u SC Partizan-Teleoptik rekao da će Lazara Ćirkovića pokušati da osposobi za mesto štopera, ipak se traži iskusnije rešenje za pohod na Ligu šampiona.

Kao što smo danas saznali i objavili, jedna od glavnih opcija je Milan Mitrović, koji je ne tako davno bio velika želja Crvene zvezde, ali je ipak ostao u turskom Mersinu jer nije mogao da ‘sredi’ papire.

Sada je slobodan igrač i nema prepreka da se vrati u srpski fudbal ukoliko dođe do dogovora sa sportskim sektorom Partizana.

– Reći ću samo da gde ima dima, ima i vatre. Zvali su me ljudi iz Partizana – potvrdio je Mitrović naša današnja saznanja.

HotSport je nedavno sa Mitrovićem uradio intervju u sklopu rubrike ‘humanitarni tiket’, a tada je aktuelna bila ponuda Crvene zvezde. Sada je priznao da se situacija promenila.

– Kada smo radili intervju bilo je onako kako sam rekao, nije me kontaktirao niko iz kluba ali ovoga puta je drugačija situacija. Ali ne mogu ništa više da kažem, sve će se znati u narednih par dana – zaključio je Mitrović u izjavi ekskluzivno iz Turske za HotSport.

FOTO: STARSPORT

Podsetimo, Mitrović nam je u pomenutom intervjuu otkrio kako mu je gazda Mersina ponudio čak i benzinsku pumpu, samo da ostane u turskom klubu. Videćemo, hoće li se i kojim sredstvima poslužiti ovog puta, jer sada ima poziv sa crno-bele strane Topčiderskog brda.

0
0

3 Komentara

  1. Samo ozbiljno prelazni rok odraditi, Zvezda kako je pocela da dovodi bice izgleda slabija nego prosle sezone, pocevsi od trenera do igraca, Vlada im nece dugo biti na klupi, a kikseva ce biti cesto, najverovatnije ih to ceka, Partizan mudro u odlukama, pa ce biti dupla kruna opet za crno bele, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pre bih doveo Simica zbog veceg internacionalnog iskustva. Ujedno, reprezentativac je ,ima ozbiljnu cenu od 2,2 mil. E na TM, igrao Ligu sampiona, igrao u daleko ozbiljnijim klubovima…. ali sve zavisi od ponuda ovim igracima. Partizan se sigurno tesko moze nositi u tom pogledu sa finans. jakim klubovima Rusije , pa i Poljske, Rumunije…Austrije, Svice. Ne nabrajam slucajno…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter