0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VETAR U LEĐA ‘ORLOVIMA’: Srbiji pred meč sa Velsom stigle sjajne vesti iz Irske (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.17 u 20:20

Kao što je bitno da Srbija slavi protiv Velsa večeras, tako je i vrlo važno bilo da iz Dablina stignu dobre vesti. I stigle su: Irska – Austrija 1:1 (0:1).

Najbitnije za Srbiju bilo je da Irska ne dobije Austrijance, ponovo, i to se nije desilo, iako je pobeda ‘zelenih’ visila u vazduhu.

Sjajan meč viđen je u Dablinu. Austrija je u velikoj meri dominirala ovom utakmicom, kako trčanjem i posedom, tako i lepotom u igri. To je donelo i gol Hinteregera u 31. minutu.

Takva slika nije se promenila ni u nastavku utakmice, te je do 70. minuta moglo da bude mnogo više golova u mreži Irske. Kada se to nije desilo, usledilo je 20 minuta rapsodije Iraca.

Sve je krenulo od momenta kada se povredio Aleksandar Dragović, ali nije izašao sa terena, iako se više puta žalio na povredu. Igrači Austrije sve više su padali u igri i reklo bi se nisu imali snage za poslednji kvartal meča.

Irci su silovito krenuli na gol Austrije i u 85. minutu konačno su probili ‘led’. Volters je otresao Dragovića u duelu i zatresao mrežu za 1:1.

Samo minut kasnije Irskoj je poništen reklo bi se čist pogodak, pošto je navodno Šejn Daf napravio prekršaj na gol-liniji.

(Izvor: youtube / Wadim TV)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Grupa D

Republika Irska – Austrija 1:1 (0:1)
(Volters 85 – Hintereger 31)

Moldavija – Gruzija 2:2 (2:0)
(Ginsari 15, Dedov 36 – Merebašvili 65, Kazaišvili 70)

20.45 Srbija – Vels

[/stextbox]

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter